7/24 Bilgi ve Sipariş Telefonlarımız 7/24 Bilgi ve Sipariş Telefonlarımız
SALVOLIN
Ana Sayfa Salvolin Nedir? Salvolin Nasıl Kullanılır? Salvolin Nerelerde Kullanılır Nasıl Sipariş Verebilirim? Sizi Biz Arayalım mı? 7/24 Müşteri Hizmetleri

İçeriğindeki Etken Bitkilerin Özellikleri Nelerdir?

Allantoin: Yara onarımını destekler, iyileştirici özelliğe sahiptir. Hücre yenilenmesini hızlandırır ve cilt yumuşatıcı etkisi vardır. Ayrıca antioksidandır, cilde hasar veren ve yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikaller ile savaşır. Salyangoz kabuğu kırıldığında diyetinden elde ettiği kalsiyum ve allantoin sayesinde kabuğunu yenileyebilme özelliğine sahiptir. Kozmetiklerde yapay olarak elde edilirken salyangozun sıvısında doğal olarak bulunur.

Proteinler ve Vitaminler: Cildin yumuşamasına ve kalitesinin artmasına neden olur. Salyangoz bu maddeleri yedikleri sayesinde elde eder. Özel sebzeler örneğin havuç, lahana gibi. Vitaminler, antioksidan olarak işlev görürler ve cildi serbest radikallerden korurlar.

Doğal Antibiyotikler: Salyangozun sıvısındaki antibiyotikler ilaç derecesinde değildir. Fakat ciltte rastlanabilecek çeşitli bakterilere karşı etkilidir.

Kolajen ve Elastin: Cildin temel bağ dokusunda bulunan proteinlerdir. Elastin cildin esnekliğini sağlar. Kolajen ise cilde dolgun görünüm sağlar.

Glikolik asit: Küçük moleküler yapısı sayesinde cilt tarafından rahatlıkla emilir, cildi zarar görmüş ölü hücrelerden etkili bir şekilde arındırır. Cilt onarıcı maddeleri cildin derinlerine taşır.

Doğal Shea Ağacı (Butyrospermum Park II Butter): Shea ağacının fıstıklarından elde edilen yağ cildimiz için olağanüstü bir nemlendiricidir. Hücre yenilenmesini ve kapiller dolaşımı arttırır. İltihaplanmayı önler. Yaşlılık izlerini minimuma indirir. Bu yağ A, E ve F vitaminleri içerir. Bunlar cildi besler ve onu temiz ve sağlıklı tutarak cildin bakımını sağlar. Bu vitaminler, özellikle de güneşten zarar görmüş ciltler için idealdir ve erken yaşlanmayı önlerler. Sert, kuru ve çatlayan deriyi yumuşatır. Shea yağının yara izlerini, egzamaları, yanıkları, çeşitli döküntüleri, sivilceyi, kuru deriyi, cilt lekelerini, çatlakları, kırışıklıkları ve sedef hastalığında tahrişi azaltıcı özelliği vardır.

Aquaxyl: Suda çözülebilir ve geçirgen özelliğe sahip bir sıvıdır. Bitki formlarının tüm tipleri içinde nemlendirici, anti-aging (yaşlanma engelleyici) ya da cildin yeniden yapılandırılması için kolaylıkla kullanılabilir. (Renksiz, kokusuz bir emülsiyon ve geçirgen bir losyon). Cildin su rezervlerini geliştirir, nem oranını artırır ve cildin sıvı kaybını sınırlar. Çevresel zararlı etkilere karşı cilt için en iyi savunma mekanizmasını sağlar. Uzun süreli nemlendirici etki gösterir.

Salvolin Salyangoz Kremi İçeriği
Cilt hücrelerinizin güçlenmesi ve yenilenmesi için gerekli mineral desteğini sağlayacak olan salvolin hücre yenilenmesini hızlandıracak ve yara onarımı konusunda cildinize maksimum düzeyde destek sağlayacaktır. Allantoin bileşeni ile hücre yenilemesi konusunda cildinize yardımcı olacak olan salvolin, allantoin maddesinin antioksidan özelliği sayesinde cildinizi toksinlere karşı koruma altına alacaktır. Cildin esnek yapısını korumak için içeriğinde yer alan protein ve vitaminler, aynı zamanda cildi serbest radikallere karşı koruyarak antioksidan özellik sağlıyor.

Salyangoz kremi içeriğinde yer alan doğal antibiyotikler ilaç niteliğinde olmasa da cildi çeşitli bakterilerin zararlı etkilerine karşı koruma altına alacaktır.

Sipariş Ver
 


 

Ana Sayfa | Salvolin Nedir? | Kullanım Şekli | Kullanım Alanları | Nasıl Sipariş Verebilirim? | Sizi Biz Arayalım | İletişim
Copyright © 2009 Salvolin - Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz Yayınlanamaz.

Salvolin Salyangoz Kremi Salvolin Salyangoz Kremi